Jemi hapur nga e Hena te Shtunen 09:00 - 18:00
  • Tel Servisi

    +355 69 20 35 032

  • Tel Shitje

    +355 67 52 62 755

  • Kontaktet

Lista e Artikujve te Blogut

Volvo Cars lançon, Volvo C40 Recharge tërësisht elektrike

Volvo Cars lançon, Volvo C40 Recharge tërësisht elektrike

E ardhmja e Volvo Cars është elektrike dhe Volvo C40 Recharge e re është shfaqja më e fundit e angazhimit të saj për një të ardhme me emetime zero.

C40 Rec...

Lexo te plote
Volvo zbulon teknologjinë e parë në botë të kontrollit të cilësisë së ajrit në kabinë

Volvo zbulon teknologjinë e parë në botë të kontrollit të cilësisë së ajrit në kabinë

Volvo Cars has introduced a world-first premium air quality technology in its cars, allowing Volvo Volvo Cars ka prezantuar një teknologji për here të parë në botë për ci...

Lexo te plote
20 Vjet per Qendrën e Sigurisë së Makinave Volvo

20 Vjet per Qendrën e Sigurisë së Makinave Volvo

Mesatarisht, ajo rrëzon të paktën një markë të re Volvo në ditë. Dhe ka qenë thelbësore në ruajtjen e pozitës së Volvo Cars si një lider në sigurinë e automobila...

Lexo te plote