Jemi hapur nga e Hena te Shtunen 09:00 - 18:00
  • Tel Servisi

    +355 69 20 35 032

  • Tel Shitje

    +355 67 52 62 755

  • Kontaktet

Sherbimet Tona

Nderrim Vaj & Filtra

Nderrim Vaj & Filtra

Nderrimi i vajit dhe i filtrave ne kohe dhe me produkte cilesore garanton jetegjatesine e makines tuaj.

Diagnostifikim Xhenerik

Diagnostifikim Xhenerik

Stafi yne i specializuar do tju ndihmoje te diagnostifikoni dhe zgjidhni problemet xhenerike te makines tuaj.

Diagnostifikim me Kompjuter

Diagnostifikim me Kompjuter

Diagnostikim me kompjuter te licensuar nga Volvo nga stafi yne i trajnuar dhe i specializuar

Nderrim Amortizatoresh

Nderrim Amortizatoresh

Ju bejme te mundur nderrimin e amortizatoreve dhe/apo sustave te Volvos tuaj

Asistencë në rrugë

Asistencë në rrugë

Për klientët tanë ne ofrojmë shërbim karrotreci si dhe asistencë në rrugë 24 orë për çdo të papritur që mund të ndodhi.

Riparimi i Karrocerisë

Riparimi i Karrocerisë

Misioni ynë është që ju të udhëtoni në rrugë të sigurt ndaj dhe riparimet e karrocerisë apo "body work" kryhet nga staf shumë profesionist dhe i përkushtuar.

Riparim i sistemit të kondicionimit

Riparim i sistemit të kondicionimit

Riparim dhe mirembajtje te sistemit te kondicionimit te mjetit. Duke u kryer keshtu ne intervale te ndryshme kohe per te pasur keshtu nje ambient perfekt te kabines suaj.