Jemi hapur nga e Hena te Shtunen 09:00 - 18:00
  • Tel Servisi

    +355 69 20 35 032

  • Tel Shitje

    +355 67 52 62 755

  • Kontaktet

Rreth Nesh

26 Vite Eksperience

VOL-AL Service u themelua në vitin 1995 dhe tashmë me një experiencë afërisht 3 dekada u sigurojmë posesorëve të automjeteve të markave suedeze kujdesin më të lartë. Përmirësohemi çdo ditë në mënyrë që klientëve tanë t’ju garantojmë shërbimet profesionale dhe asistencën e kualifikuar të specialistëve tanë të servisit. Stafi ynë i trajnuar jashtë Shqipërisë, është ne dispozicionin tuaj në çdo kohë.

VOL-AL Service u themelua në vitin 1995

Misioni Kompanise
Vizioni Kompanise